WONINGFOTOGRAFIE

Een eerste indruk maak je maar één keer, dat is mijn motto, maar ook mijn doel, meteen een verpletterende eerste indruk maken. Met mijn passie voor fotografie, mijn creativiteit en kijk op een perfecte compositie neem ik de woningzoekende met mijn foto’s mee door het huis alsof ze er zelf al in staan. Direct de sfeer laten proeven en details uitlichten. Aan elke woning is wel iets moois, interessants of unieks te vinden, ook al zie je het misschien niet direct. Een zo volledig mogelijke beleving door foto’s, dat is mijn doel. Ik ga voor een verpletterend doch realistisch resultaat. 

Goede kwaliteit fotografie is dan ook de basis voor elke woningpresentatie. In slechts enkele seconde moet je met de foto’s een woningzoekende zien te overtuigen, want binnen die paar seconde heeft iemand al bepaald of een woning wel of niet aan de wensen voldoet. De beelden moeten direct het netvlies prikkelen, anders wordt er alweer door geklikt. Ik streef ernaar om met mijn fotografie de kijker direct in te pakken en als mooie bijkomstigheid een mooie herinnering te creëren voor de verkopers.

kraan-2

OOG VOOR DETAIL

Sfeer beleven met mijn detailfoto’s, één van de dingen die mijn werk onder andere zo leuk maakt. Hier kan ik volledig mijn creativiteit in kwijt. Details die de woningzoekende wellicht in een eerste oogopslag niet had gezien. Leuke of belangrijke details uitlichten van een woning, en daarmee de eventuele kopers de sfeer echt laten voelen.

bloem-4

STYLING

Met oog voor detail ga ik door een woning heen. De kleinste veranderingen kunnen een groots effect hebben en ik weet precies waar ik op moet letten. Ik creëer graag rust in een woning, maar zoek daarbij altijd naar de juiste balans tussen rustig en sfeervol in de styling. Het huis moet niet te steriel of te leeg worden, maar mag ook zeker niet te vol of te druk aanvoelen. Een duidelijke styling met behoud van sfeer. Een woningzoekende moet makkelijk zijn of haar eigen spullen kunnen visualiseren in de des betreffende ruimte.

coff1

PERSOONLIJK CONTACT

Een groot onderdeel van mijn werk en dus ook mijn passie is het persoonlijke contact met mijn klanten. Ik geniet van elk aspect, het vertrouwen creëren, geruststellen waar nodig, de persoonlijke verhalen, mensen blij maken met mijn aanwezigheid en natuurlijk de uiteindelijke tevredenheid van mijn klanten met het resultaat! Is een klant niet tevreden? Dan los ik dat op!