GOEDE KWALITEIT FOTOGRAFIE

De basis voor elke woningpresenatie

Hi, ik ben Sanne, een echt mensen-mens met een grote liefde voor fotografie. Na mijn diploma te hebben gehaald aan de fotovakschool ben ik als fotograaf gaan werken voor één van Nederlands grootste vastgoedpresentatie bureau’s. De afgelopen jaren ben ik hier uitgegroeid tot de ervaren vastgoedfotografe die ik nu ben. Ik verloor mijn hart aan mijn werk, en al snel werd vastgoedfotografie niet alleen mijn werk, maar ook mijn passie.

Mijn Creativiteit en enthousiasme drijven mij om altijd het maximale uit mijzelf te halen. Ik ga niet voor minder dan een perfect resultaat. Ik geniet dan ook met volle teugen van elke opdracht. Want elke woning en elke bewoner is weer anders, elke keer weer een nieuwe uitdaging om de mooiste composities te creëren en sfeer en detail met precisie en gevoel vast te leggen. Nu ik “Sanne Voogt Fotografie” heb opgezet kan ik alle tijd nemen voor het beste resultaat en mijn klanten. Op locatie kan ik mijn creativiteit de vrije loop laten gaan. 

Twee passies komen voor mij dagelijks samen, het persoonlijke contact en de fotografie. Kortom, Genieten! 

De voordelen van Sanne Voogt Fotografie

Na de afspraak met Sanne Voogt Fotografie heeft u...

Gegarandeerd een tevreden en blije klant

Klanten krijgen altijd mijn persoonlijke aandacht, ik neem de tijd voor het aller beste resultaat. Niet alleen perfecte foto's, maar ook de indruk die ik achterlaat bij klanten. De gehele beleving dus!

Binnen 24 uur een mooie vastgoedpresentatie

Met een oog voor detail ga ik door een woning heen. De Liefde en passie die ik heb voor mijn
werk zie je terug in de kwaliteit die ik aflever. Ik steek veel zorg in het gehele proces.

Een optimale & voorspoedige verkoop!

Mijn doel is om mensen direct enthousiast te maken over een woning. Ze mee te nemen in de sfeer en de beleving. Zorgen dat ze direct naar hun telefoon grijpen om een afspraak in te plannen!

Creativiteit en flexibiliteit dat werkt!

Persoonlijk contact en een goede service vind ik heel belangrijk. Dit zijn dan ook de kernwaarden van Sanne Voogt Fotografie.

Er is nog meer

… Benieuwd geworden naar mijn werkwijze? Leuk! Ik stuur u met alle liefde meer informatie.